Bewust Biologisch
wat is biologisch? biologische aanbiedingen zoeken op kaart disclaimer contact
0
Facebook Twitter
 

Bewust biologisch in Nederland

 terug 
Welkom bij www.bewustbiologisch.nl. Deze website is bedoeld om u dichter bij de oorsprong van biologische producten te brengen en om u kennis te laten maken met biologische bedrijven. Hiervoor is voor u met de grootste zorg informatie verzameld van circa 900 biologische bedrijven of activiteiten. Ontdek eenvoudig per categorie, provincie of via de kaart welke mogelijkheden er bij u in de buurt of elders liggen.

Kom bijvoorbeeld te weten welke biologische markten er bij u in de buurt gehouden worden, bij welke biologische boerderijwinkel, slagerij, bakkerij of natuurvoedingswinkel u terecht kunt voor u dagelijkse biologische boodschappen, of welke mogelijkheden de biologische boer biedt om uw vakantie in Nederland door te brengen en bij welke biologische restaurants en cateraars u terecht kunt.

Bezoek ook eens www.biologischeaanbiedingen.nl om op de hoogte te blijven van de laatste biologische koopjes in de Nederlandse supermarkten, de Groene Weg Slagerijen en de Natuurwinkel.

Biologisch
Uit onderzoek is gebleken dat bijna iedere consument wel eens over biologische producten heeft gehoord. Over het algemeen vindt men de producten wel te duur, maar ook geeft men aan dat de biologische groente, vlees of zuivel beter van kwaliteit is en lekkerder smaakt dan de niet biologische variant. Andere redenen om biologische producten te kopen zijn dat er meer vitaminen en mineralen in zitten en dat de dieren het beter hebben.

Klik hier om meer te weten te komen over wat biologisch is.

Biologisch in de provincies
Per provincie kunt u ontdekken welke biologische bedrijven en activiteiten er aanwezig zijn en plaatsvinden. Ook is per provincie aangegeven op welke wijze de provincies de biologische landbouw stimuleren en steunen en treft u hier tips van een aantal bijzondere biologische bedrijven.

 
Is uw biologisch bedrijf niet vermeld? Meldt u zich hier dan aan.


Kijkt u ook eens op de website van:

Biologische aanbiedingen

Bionext

Soeco

Treemagotchi
 


Biologische nieuwsberichten


Archief